Challenge

Hitachi Nuclear Europe had recently won the multi-billion pound contract to design, build and maintain a new nuclear power plant at Anglesey. They have newly refurbished offices in Gloucester, which were to a very high spec, but lacked any personality. Following our work for another part of the Hitachi Group, we were recommended to design and install the wall branding for this project.

Solution

Our work was to be displayed on key walls throughout the offices… the corridors by the meeting rooms and the large walls visible in the open plan offices.

The artwork design takes inspiration from the evolution of the nuclear power station design through the years. As the office is staffed by engineers, it was decided that a fairly literal illustration style be used.

All wall graphics were installed in one day by our own team of vinyl wall appliers.

Result

A delighted client, who was given numerous compliments from her colleagues about the work.